La Colias Excellium S.R.L., dreptul dumneavoastră la intimitate şi la securitate reprezintă o preocupare majoră.
Politica de confidenţialitate Colias Excellium S.R.L.
Colias Excellium S.R.L. respectă confidenţialitatea dumneavoastră. În întreaga noastră activitate, noi stocăm şi utilizăm informaţiile dumneavoastră personale doar în scopuri bine definite. Utilizăm informaţiile dumneavoastră pentru a îmbunătăţi relaţia noastră cu dumneavoastră, pentru a realiza si furniza servicii de calitate şi pentru a împărtăşi cu dumneavoastră noutăţi despre produse, servicii şi oferte. Noi nu înstrăinăm informaţiile dumneavoastră personale. Puteţi contacta Colias Excellium S.R.L. în orice moment cu privire la confidenţialitate sau alte preocupări pe care le-aţi avea. Puteţi cere informaţii cu privire la datele personale pe care ni le-aţi oferit, de asemenea puteţi solicita corectarea sau ştergerea acestora. Facem tot posibilul să protejăm securitatea datelor dumneavoastră personale prin utilizarea măsurilor şi proceselor corespunzătoare.
Informaţiile strânse de Colias Execellium S.R.L. despre dumneavoastră

Colias Excellium S.R.L. solicită doar anumite tipuri de informaţii personale. Vă solicităm să ne furnizaţi informaţii care ne vor da posibilitatea să realizam documentatii tehnice, sa executam sau să vă furnizăm servicii, să îmbunătăţim vizita dumneavoastră pe site, să răspundem solicitărilor de informaţii, să sprijinim relaţia cu dumneavoastră, să vă asistăm în probleme de suport tehnic sau să rămânem în legătură după vizita dumneavoastră. Colias Excellium S.R.L. poate colecta informaţii atunci când dumneavoastră:
- vă înregistraţi pe www.colias.ro;
- solicitaţi un preţ pentru produse şi/sau servicii;
- lansaţi o comandă pentru produse şi/sau servicii.
În fiecare dintre cazurile menţionate mai sus, vă putem solicita numele, adresa, adresa e-mail, numărul de telefon, ocupaţia, domeniul de activitate, date referitoare la amplasamentele unde se vor realiza investitiile, şi alte informaţii care sunt necesare pentru a vă procesa cererea, pentru a vă furniza serviciile solicitate sau pentru a subscrie la servicii sau oferte.
Colias Excellium S.R.L. vă utilizează informaţiile personale numai în scopuri specifice
Informaţiile pe care le puneţi la dispoziţia noastră vor fi păstrate confidenţiale şi sunt folosite pentru următoarele scopuri:
- pentru a executa sau pentru a vă furniza serviciile solicitate;
- pentru a îndeplini solicitarea de produse şi de servicii;
- pentru a vă contacta.

Scrisori de informare, liste de mail-uri, solicitări de informaţii
Dacă dumneavoastră doriţi, noi vă vom trimite informaţii despre diversele noastre servicii sau despre alte produse şi servicii care pot fi de interes pentru dumneavoastră. Astfel de informaţii pot conţine oferte speciale, informaţii actualizate şi alte servicii noi ale societătii Colias Excellium S.R.L.. Numai Colias Excellium S.R.L. vă va trimite aceste mail-uri directe. Dacă ulterior, nu veti mai dori sa primiti mail-urile companiei noastre, anunţaţi-ne pur şi simplu prin metodele descrise în secţiunea de Contact a site-ului nostru.
Drepturile dumneavoastră

La solicitarea dumneavoastră şi în termen rezonabil vă putem anunţa cu privire la tipul de informaţii personale deţinute despre dumneavoastră. De asemenea puteţi solicita corectarea sau ştergerea acestor informaţii.